Szeretne értesülni az újdonságokról? 

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből eseményeinkről!

[]
1 Step 1
Névyour full name
Lakhelyyour full name
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

korosstourist.hu Szent András Sörfőzde

Szent András Sörfőzde

Közel három évtized szakértelemmel a jó sörért

A Holt-Körös partja mellett, a történelmi Magyarország mértani középpontjában létezik egy kisüzem, ahol a jó sör mércéje már közel három évtizede átértékelődött. A 2011-ben az év sörfőzdéjének választott békésszentandrási Szent András Sörfőzde nem titkolt célja, hogy a  sörivást valódi gasztronómiai eseménnyé nemesítse. Ezt az állandó minőségi alapanyagokkal, a megszokott típusok receptjeinek tökéletesítésével és az új trendekkel való kísérletezéssel teszi meg.

A Szent András sörfőzdében álmodták meg az ország első valódi gyümölcsből készült meggyes sörét, ami a Fekete elnevezésű tradicionális baksörrel egyetemben idáig a legtöbb díjat söpörte be. 2020 elejére a Szent András Sörfőzde sörei már több díjat zsebeltek be, mint ahány év áll a főzde mögött: közel félszáz díjnál tartanak, legyen szó hazai vagy nemzetközi éremről, dizájndíjról, vagy az év sörfőzdéje titulusáról. Mára a főzde portfóliójában közel 20 féle sörtípus megtalálható, melyet az év minden szakában főzött szezonális különlegességek egészítenek ki. Ezek a karácsonyi Esthajnal és a húsvéti Nyúlon Innen, Nyúlon Túl sörsorozatok.

A Szent András Sörfőzde legendás sörözője, a Rózsa Sörkert baráti beszélgetések színtere és családi összejövetelek helyszíne is egyben. A Szent András sörök csupán pár lépésre készülnek, így poharunkba mindig friss és zamatos sörök kerülnek, legyen szó kellemes világosokról, lágy gyümölcsösekről vagy testes feketékről. A sörkertben a szezon alatt állandó koncertekkel, stand up comedy előadásokkal és egyéb programokkal várják azokat, akiknek izgalmas ízekre, minőségi sörökre vágynak. Aki pedig nem csak inni akarja a sört, de kíváncsi arra, hogyan készülnek, bejelentkezhet főzdelátogatásra. A sörtúrára tízfős csoportokban, hétvégente van lehetőség.

Aki pedig otthonában, egy kellemes este záróakkordjaként, egy baráti beszélgetés közben, vagy egy meghitt családi összejövetelen kóstolná meg a Szent András söröket, a főzde webshopjában néhány kattintással házhoz is rendelheti őket. A webshopban az állandó akciókon túl sörkóstoló csomagokkal és díszdoboz kiadásokkal is várják a kísérletező kedvű sörkedvelőket.

Elérhetőség:
Cím: 5561 Békésszentandrás, Szent András u. 11.
Telefon:
Árurendelés:  Ambrus Zoltán értékesítő: 06-20-264-33-34 (Munkanapokon 8-16 óráig)
Szent András Sörfőzde: +36-20-925-9410
Rózsa Sörkert Söröző: +36-66-218-703
E-mail: info@szentandrassorfozde.hu
Web: www.szentandrassorfozde.hu
Webshop: http://webshop.szentandrassorfozde.hu/

Hozzászólások

Adatvédelmi tájékoztató