Szeretne értesülni az újdonságokról? 

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből eseményeinkről!

[]
1 Step 1
Névyour full name
Lakhelyyour full name
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

korosstourist.hu Szent András Sörfőzde

Szent András Sörfőzde

25 éve a jó sörért: a Szent András Sörfőzde kincsei

A Holt-Körös partja mellett, történelmi Magyarország mértani középpontjában létezik egy kisüzem, ahol a jó sör mércéje már 25 éve átértékelődött. Néhányan éppen akkoriban vágtak bele a minőségi sörkészítésbe, vették fel a kesztyűt a monopolhelyzetben lévő multinacionális sörgyárakkal. Ma ez a sörfőzde negyedszázados évfordulóját ünnepeli, úgy hívják: Szent András Sörfőzde.

A 2018-ban negyedszázados jubileumát ünneplő Szent András Sörfőzde elismerésekben és fejlesztésekben gazdag 25 esztendőt tudhat a háta mögött. A Szent András sörfőzdében álmodták meg az ország első valódi gyümölcsből készült meggyes sörét. 2019 elejére a Szent András Sörfőzde sörei már több díjat zsebeltek be, mint ahány év áll a főzde mögött: közel 30 díjnál tartanak, legyen szó hazai vagy nemzetközi éremről, dizájndíjról, vagy az év sörfőzdéje titulusáról. Mára a főzde portfóliójában mintegy 16 féle sörtípus megtalálható, melyet az év minden szakában főzött szezonális különlegességek egészítenek ki.

A Szent András Sörfőzde legendás sörözője, a Rózsa sörkert baráti beszélgetések színtere és családi összejövetelek helyszíne is egyben. A Szent András sörök csupán pár lépésre készülnek, így poharunkba mindig friss és zamatos sörök kerülnek, legyen szó kellemes világosokról, lágy gyümölcsösekről vagy testes feketékről. A sörkertben a szezon alatt állandó koncertekkel, stand up comedy előadásokkal és egyéb programokkal várják azokat, akiknek izgalmas ízekre, minőségi sörökre vágynak. Aki pedig nem csak inni akarja a sört, de kíváncsi arra, hogyan készülnek, bejelentkezhet főzdelátogatásra. A sörtúrára tízfős csoportokban, hétvégente van lehetőség.

A Szent András Sörfőzde székhelye a békésszentandrási Szent András Sörkert.

Elérhetőség:
Cím: 5561 Békésszentandrás, Szent András u. 11.
Telefon:
Árurendelés: +36-20-264-3334
Szent András Sörfőzde: +36-20-925-9410
Rózsa Sörkert Söröző: +36-66-218-703
E-mail: info@szentandrassorfozde.hu
Web: www.szentandrassorfozde.hu

Hozzászólások

Adatvédelmi tájékoztató