Szeretne értesülni az újdonságokról? 

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből eseményeinkről!

[]
1 Step 1
Névyour full name
Lakhelyyour full name
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

korosstourist.hu Coop Élelmiszer Áruház – Magyar ízek háza

Coop Élelmiszer Áruház – Magyar ízek háza

Növekszik azon vásárlók tábora, akik tudják,  az egészséges táplálkozás egyik alappillére a tiszta és tradicionális alapanyagokból készült adalékanyag mentes élelmiszer.
Egyre több kiváló, prémium minőségű magyar élelmiszert,  terméket előállító kisvállalkozás,  családi vállalkozás működik, melyek üzleti filozófiája a kizárólag  természetes alapanyag és a manufakturális gyártási eljárás.  Így az előállított termékek a beltartalom tekintetében lényegesen jobb minőséget jelentenek a nagyüzemi termékeknél.
Természetesen a szarvasi és a Szarvas környékén élő és dolgozó kisvállalkozások, családi gazdálkodók  számos a 
piacon eddig kevésbé ismert vagy megjelenő terméket állítanak elő ebben a szellemben. Azt gondoltuk, hogy ezeket a termékeket összegyűjtjük és egy külön polcot biztosítunk számukra.
Az egészség másik alappillére a lelki béke, harmónia, mely rohanó világunkban egyre nehezebben teremthető meg. Őseink évszázadokon át tudták, hogy a kulináris élvezetek építik lelkünket. Amely étel szívvel lélekkel készül  és örömmel,  jóízűen fogyasztjuk, az biztosan hozzájárul testi jólétünkhöz is.
Ennek szellemében kínálunk valódi házi lekvárokat, mézet, édességeket, tartósítószer nélküli tejtermékeket, különleges húsokból – például kacsából vagy szürke marhából – készült házikolbászokat, igazi magyar pálinkát, és finom borokat, melyek között különlegességek a málnából, ribizliből készült gyümölcsborok, melyek egyetlen más üzletben sem kaphatóak.

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 6:30-18:00
Szombat: 6:30-13:00
Vasárnap: 7:30-11:00

Elérhetőség:
Cím: 5540 Szarvas, Kossuth L. u. 64.
Telefon: 06-66-312-524
06-66-313-234
E-mail: afesz@szarvas.hu
Web: www.szarvascoop.hu

Hozzászólások

Adatvédelmi tájékoztató