Szeretne értesülni az újdonságokról? 

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből eseményeinkről!

[]
1 Step 1
Névyour full name
Lakhelyyour full name
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

korosstourist.hu Környezeti nevelési programok a Körösvölgyi Állatparkban

Környezeti nevelési programok a Körösvölgyi Állatparkban

Minden óvodás, iskolás korosztály számára élményteli osztálykirándulás célpontja vagy kiváló erdei iskolai szakmai programok megvalósításának helyszíne lehet a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark, melyek megtervezéséhez, lebonyolításához szakmai segítséget tudunk nyújtani.

A Körös-Maros Nemzeti Park bemutatóhelyén állandó kiállításunkon ismerhető meg a Dél-Tiszántúl tájtörténete, természeti értékei, élővilága, a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság munkája. Megtekinthetőek változatos időszaki kiállításaink. Hirdetett és igénybe vehető szakmai programjaink egész év során kihasználhatóak. A Csáky-kastély kertjében elterülő páratlan szépségű, a Kákafoki Körös holtág által körülölelt Anna-ligetben évszázados fák között tehet sétát, tölthet el tartalmas időt a csoport. Az ugyanitt helyet kapó, Körösvölgyi Állatparkban elsősorban a Kárpát-medencére jellemző állatfajokkal lehet testközelből megismerkedni. Ezt segítik szakmai előadásaink, különböző hosszúságú túravezetéseink, állatismertetőink, látványetetéseink illetve a kisebb korosztály számára zoopedagógiai programjaink. Ha a nemzeti park egyéb, Szarvas város környéki látnivalóit is szeretné a csoport bebarangolni, Látogatóközpontunkban lehetősége van az ezzel kapcsolatos tájékozódásra, kenu- és kerékpár kölcsönzésre, szakvezetéses kenu- és kerékpár túrára is. Előre láthatóan 2020 júniusától új, a Körös-Maros Nemzeti Park természeti kincseit bemutató interaktív állandó kiállítás is várja majd a csoportokat.

Szállás és étkezési lehetőség:

A szállásra és az étkezésre Szarvas városban számos lehetőség adódik. Szállásként különböző áru és komfortfokozatú helyszín választható, amelyek alkalmasak a délutáni játékok, egyéb szabadidős tevékenységek eltöltésére, Szarvas város egyéb látnivalóinak felkeresésére. Bővebben ezen a linken tájékozódhat:     https://korostourist.hu/rolunk/

Szolgáltatásainkról, tarifáinkról, elérhetőségünkről ezen a linken tájékozódhat részletesebben:

http://www.kmnp.hu/szolgaltatasok

Elérhetőség, bejelentkezés:
Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság
Körösvölgyi Állatpark
Cím: 5540 Szarvas, Anna-liget 1.
Telefon: +36-66/313 -855, +36-30/475 -1789,
Fax: +36-66/311-658
E-mail: korosvolgy@kmnp.hu
Web: www.kmnp.hu

Hozzászólások

Adatvédelmi tájékoztató