Szeretne értesülni az újdonságokról? 

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből eseményeinkről!

[]
1 Step 1
Névyour full name
Lakhelyyour full name
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

korostourist.hu Húsvéti programok a Szarvasi Arborétumban

Loading Események

« All Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Húsvéti programok a Szarvasi Arborétumban

április 19 - április 22

Időpont: 2019. április 19-22. 
Helyszín:
Szarvasi Arborétum (5540, Szarvas I. kk. 9.)

2019. április 19. péntek:
Szarvasi kézműves termékek bemutatója a növényáruda melletti pavilonban: Margó Uhljar Mátyásné – mézeskalács és Jurákné Marcsi – lekvár, savanyúság, szörp termékei. A látogatók megismerhetik a helyi ízeket és bepillanthatnak egy-egy kézműves mesterség kulisszatitkaiba.
A Békés Megye Falusi Turizmusáért Egyesület termelői, kézművesei kóstolót tartanak mind a négy napon, illetve az elkészítés fortélyait is bemutatják. A kínálatban megtalálható lesz méz, lekvárok, szörpök, gyümölcslevek, sajtok, kézműves csokoládé, mézeskalács, szalmából font tárgyak és ékszerek és sok egyéb finomság és szépség.

2019. április 20. szombat:
13:00 – 17:00 JÁTÉKOS TOJÁSKERESÉS a kertben – Találd meg a kertben elbújtatott fa tojásokat, válaszolj 3 kérdésre, játssz és nyerj a húsvéti ünnepen!
Szarvasi kézműves termékek bemutatója a növényáruda melletti pavilonban: Simon Margó – sajt és Jurákné Marcsi – lekvár, savanyúság, szörp termékei.

2019. április 21. vasárnap:
Szarvasi kézműves termékek bemutatója a növényáruda melletti pavilonban: Margó Uhljar Mátyásné – mézeskalács és Szvák Szabolcs – méhész termékei.

2019. április 22. hétfő:
A Szarvasi Galamb és Kisállattenyésztők Egyesületének kisállat bemutatója, nyuszisimogató a vendégház mellett. A kiállításon csibék, kacsák, libák, díszgalambok és fajtagyőztes nyuszik tekinthetők meg.
Szarvasi kézműves termékek bemutatója a növényáruda melletti pavilonban: Demeterné Frankó Ágnes – csokoládé és Szvák Szabolcs – méhész termékei.

Bővebb információ:
Telefon: +36 66/ 313-855
E -mail: korosvolgy@kmnp.hu
Web: http://www.kmnp.hu/

 

Hozzászólások

Részletek

Kezdés:
április 19
Vége:
április 22

Hozzászólások

KorosTourist.hu - site by tsgrafika.hu