Szeretne értesülni az újdonságokról? 

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből eseményeinkről!

[]
1 Step 1
Névyour full name
Lakhelyyour full name
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

korosstourist.hu Holt-Körös Szarvason és Térségében

Holt-Körös Szarvason és Térségében

Szarvas és térségében található a milliónyi természeti élményt rejtő Körös-holtág, mely a térség kedvelt horgász és fürdőhelye.
A Holt-Körös 29 kilométeres hosszával Magyarország egyik legnagyobb állóvize, így a horgászatot kedvelők itt igazán hódolhatnak szenvedélyüknek.
Ha valaki a víz és a természet szerelmese, akkor sétahajóval a vízről tekintheti meg az érintetlen környezetet, a Holt-Körös nyugodtságát és gazdag élővilágát.

Amennyiben valaki testközelből szeretne ismerkedni a hazánkban egyedülálló mocsári ciprusokkal, a csodálatos növény és állatvilággal, nincs más teendője, mint a bérelhető kajakokkal vagy kenukkal felfedezni a természet titkos világát. A szerencsés túrázók különleges hal-és vízimadárfajokkal, teknősbékákkal találkozhatnak a kirándulás során.
A holtágak horgászcentrummá tették Szarvast és környékét, mivel hazánk egyik legnagyobb állóvize, mely az errefelé népszerű „félszigetek”, zugok mentén kanyarog.
A horgászturizmus feltételei adottak, a hozzá kapcsolódó szolgáltatások folyamatosan bővülnek. A horgászatot kedvelők, de a sporthorgászok is az év minden szakában hódolhatnak szenvedélyüknek.

Bővebb információ:
Telefon: +36-66/311-140

Hozzászólások

Adatvédelmi tájékoztató