Szeretne értesülni az újdonságokról? 

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből eseményeinkről!

[]
1 Step 1
Névyour full name
Lakhelyyour full name
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

korosstourist.hu Körös Étterem

Körös Étterem

A város szívében található a Körös Szálloda Étterem és Pizzéria. Egész évben tárt kapukkal várja a pihenni és üdülni vágyókat. Éttermünk a hagyományos magyar konyha ételeit kínálja vendégeinknek. Kínálatunk változatosságával, látványos gasztronómiai eseményekkel étkezéseiket élménnyé varázsoljuk! A hagyományos és a modern magyar konyhai stílusok harmonikus egysége és választéka a legkülönfélébb igények kielégítését garantálja! Az egészséges ételek, fenséges bőséggel és teljes harmóniában jelennek meg a vendégek tányérjain.

A szórakozni vágyók igényeit szolgálja a házban található söröző, biliárdterem. Éttermünkben rendezvények, bálok, állófogadások, lakodalmak és egyéb ünnepi rendezvények lebonyolítását vállaljuk. Figyelmükbe ajánljuk a szálloda épületében levő Pizzériát, mely különösen kedvelt a fiatalok körében. Itt grillételekkel, salátákkal, pizzákkal várjuk a kedves vendégeket.Ide a vendéglátóhely rövid bemutatását írhatja magyarul. Éttermünk kb: 50m2 alapterületű exclusive kerthelyiséggel rendelkezik.

Kedvező árakkal és sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket!  Jó étvágyat és kellemes időtöltést kíván Önnek a tulajdonos és a dolgozók!

Nyitva tartás: egész évben

Elérhetőség:
Cím: 5500 Gyomaendrőd, Szabadság tér 8.
Telefon: +36 (66) 386055
Fax: +36 (66) 283768
E-mail: koroshotel@gmail.com
Web: www.koroshotel.hu

Hozzászólások

Adatvédelmi tájékoztató