Szeretne értesülni az újdonságokról? 

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből eseményeinkről!

[]
1 Step 1
Névyour full name
Lakhelyyour full name
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

korosstourist.hu LELKESHÁZ

LELKESHÁZ

A LELKESHÁZ egy apartman szinvonalú gazdagon felszerelt, igényesen berendezett szálláshely. Népszerűnek számít, mert fedett teraszon keresztül foglalható el, alapterülete közel százhúsz négyzetméter, van különálló előszoba-, nappali-, és étkező része, továbbá konyhafülkéje és fürdőszobája ( WC – vel ), valamint egymástól elkülönített három hálószobája. Családok számára is ideális a szálláshely, mert önálló épületként elkülönített árnyas virágos telekrészen fekszik, ahová gépkocsival be lehet állni  amely ott zárhatóan tárolható is. A helyiségek bútorozottak és található bennük televízió, számítógép, hűtőszekrény, szokásos konyhai felszerelés, kávéfőző, kenyérpirító, mikrosütő, szekrénytároló,  légkondicionáló, wifi, és biztosítanak ágyneműt, törülközőt, higiéniai-papírt és folyékony szappant.

A Deák Ferenc utca Szarvason az egyik legszélesebb út, virágos-fás-gyepes közterület. A főutcából, ( a 44 – es műút ) az egyetlen osztott pályás útkereszteződéséről indul és a ” Sörgyárig ” tart.  A szálláshely 64/1 lakcíme közlekedési lámpáktól északi irányban kb ezer m távolságra található meg az út nyugati oldalán.

A házban összesen 5 fő fér el : 1 hálótérben 1 fő részére  szimpla ágyon és 2 hálótérben  2 – 2  fő részére  szimpla ágyakon.

Vendégeiknek saját laptopjaikhoz ingyenes széles sávú internetelérést biztosítanak wifis hálózatukon keresztül. Közös használatra egy laptop gép az egyszemélyes szoba felszerelésének része.

Dohányzás a szálláshely területén nem megengedett. Kisállat (kutya, macska) fogadására, elhelyezésére nincs lehetőség.

Elérhetőség:
Cím: 5540 Szarvas, Deák Ferenc utca 64/1
Telefon : 06-30/903-3738
E-mail : lelkesj@szarvasnet.huHozzászólások

Adatvédelmi tájékoztató