Szeretne értesülni az újdonságokról? 

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből eseményeinkről!

[]
1 Step 1
Névyour full name
Lakhelyyour full name
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

korosstourist.hu Márti & Gyuri Szörpészet

Márti & Gyuri Szörpészet

Szörpészetünk
Családunk természetgyógyászattal foglalkozik évek óta. Hitünk szerint nagyon fontos, hogy olyan táplálékokat vigyünk be a szervezetünkbe, amik valódi értékeket tartalmaznak.
Úgy döntöttünk, hogy valami újat szeretnénk adni az embereknek, ami garantált minőségű, kézzel készített, hazai gyümölcsökből, gyógynövényekből.
Békés megye gyógynövényekben nagyon gazdag terület.Egykoron, főleg a 60-as 70-es években, sok család megélhetését biztosította a gyógynövény gyűjtés, termesztés. Az elmúlt évtizedekben azonban szinte mindenki felhagyott ezzel a tevékenységgel.
A piacon sokféle mézes vagy cukros gyümölcsszörp megtalálható. Mi egy új irányvonalat szeretnénk létrehozni.
A gyermekek szívesen fogyasztanak édes szörpöket és üdítőket, mi ezt az igényt az egészséges életmód jegyében szeretnénk kielégíteni. E mellet meg szeretnénk ismertetni a gyógynövények ízét, kellemes aromáját és gyógyászati hasznát is a gyerkőcökkel. Ezért születtek meg a gyógynövényes mézes házi szörpjeink.

Technológia
Termékeink megőrzik a növények, gyümölcsök hatóanyagait, mivel a lehető legkíméletesebb módon dolgozzuk fel őket. Nem alkalmazunk semmilyen drasztikus beavatkozást, hőkezelést, hiszen ezek során a hatóanyag tartalom elvész, vagy minimálisra csökkenhet.
Ezért kerestünk egy olyan tartósítószert, melyet teljes biztonsággal használhatunk, így találtuk meg a természetben is előfordulő, az ember szervezetben teljesen lebomló Kálium-szorbátot. Ennek köszönhetően megőrizhetjük a növények 100%-os értékét!
Kizárólag a gyógynövényt használjuk fel alapanyagként. Ezt ötvözzük a méz kiváló élettani hatásával. Az akácmézet helyi kistermelőtől vásároljuk, ezzel is biztosítva a legtisztább hazai alapanyagokat. Díszcsomagolásként egy helyi varrónő által foltvarrással készült táskába tesszük a választott terméket.
Mivel saját kezűleg, gondosan válogatjuk a hozzávalókat, előfordul, hogy egy-egy termékből kifogyunk.a szezon végére, ilyen esetben a következő szezon kezdetét követően tudjuk csak pótolni az adott terméket.

Szörpjeink:
Pitypang, Alma-körte, Orgona, Bazsalikom, Borsmenta, Bodza, Citromfű, Zölddió, Hárs, Levendula, Mojito, Zsálya, Akác, Bodza limonádé eperrel,
Egyebek:
Teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt, Tökmagolaj

Bővebb információ:
Nyemcsok György
Telefon: 06/70 260 8910
E-mail: szorpeszet@gmail.com
Web: www.szorpeszet.hu

Hozzászólások

Adatvédelmi tájékoztató