Szeretne értesülni az újdonságokról? 

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből eseményeinkről!

[]
1 Step 1
Névyour full name
Lakhelyyour full name
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

korosstourist.hu Kenderföldi Vendégház

Kenderföldi Vendégház

Békésszentandrás határában, a Hármas-Körös mellett húzódó Siratói Holt-Körös partján található Márti nyaralója. Ha Budapestről érkezel, Békésszentandrás előtt fordulj le két fehér nyár között balra, a törzsükön pirosra festett csíkot találsz. Jó helyen jársz, ha egy murvás, kavicsos útra hajtasz be. Innen meg se állj a 21. számig.

Ha belépsz a kapun, a körbe kerített telken megcsodálhatod a 20 éves alma és körte lugasainkat. A kertből nem hiányoznak az Alföldre jellemző gyümölcsfák sem, mint a cseresznye és a szilva: itt késő tavasztól szeptember végéig mindig érik valamilyen gyümölcs. A gyümölcs lugasok között a rózsák és évelő virágok mellett megbújik egy csodálatos 13 éves tulipánfa is, mely 2-3 évvel ezelőtt kezdett el először virágozni. A kerti járda mellett este kandeláberek világítják meg az utat a bejárattól a házig, majd a vízpartig.

A nyaraló
Tetővel fedett terasza a forró nyári napokon is kellemesen hűvös időt biztosít nemcsak a teraszon, de a nappaliban is. A földszinten a nappali mellett főzőfülkét és fürdőszobát alakítottunk ki. A főzőfülkében gáztűzhely és mikrohullámú sütő segíti a konyhatündérek munkáját. A tetőtérben két hálószobát és egy mosdót találsz, a nyaraló 6 fő kényelmes elszállásolására alkalmas áprilistól október elejéig.

A vízpart
A vízpartot a kerti járdán tovább haladva közelítheted meg. Itt kialakítottunk Neked, családodnak és barátaidnak egy kerti sütőt, mely bográcsozáson kívül grillezésre is alkalmas. A stégen 2 fő tud kényelmesen horgászni, vagy napozni. Az igazi, kalandvágyó horgászok 2 személyes alumínium csónakkal is megközelíthetik a nádfalakat és az akadókat.
Amennyiben a Holt-Körös mocsári teknős és törpe gém állományára vagy kíváncsi, ajánljuk, hogy ülj csónakba és barangold be a terepet. Ha csak fürdeni szeretnél a nyílt vízen, akkor a csónak erre is alkalmat biztosít Számotokra.
Szeretnél egy igazi, vízparti nyaralást? Távol a zajtól, tiszta, csöndes környezetben? Vedd fel velünk a kapcsolatot most!
Megtetszett a nyaraló, többet szeretnél tudni, vagy eljönnél ide pihenni?

Elérhetőség:

  • Cím: 5561 Békésszentandrás, Kenderföldek 21.
  • Telefonszám: +36 30 687 9906 (Futó Szilvia)
  • E-mailsissy.korospart@gmail.com
  • Web: www.vendegszeretok.hu

Hozzászólások

Adatvédelmi tájékoztató