Szeretne értesülni az újdonságokról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből eseményeinkről!

Feliratkozás!

Hírek, érdekességek, újdonságok Szarvasról és vidékéről!

korostourist.hu Média megjelenések

A Dél-Alföld egyetlen díjazottja a Körös-menti TDM az Iránytű 2015 országos turisztikai versenyen
A Körös-menti Turisztikai Egyesület (TDM) Békés megyéből, de a Dél-Alföldről is egyedüliként jutott a Turizmus Trend szaklap által meghirdetett Iránytű 2015 turisztikai kommunikációs verseny döntőjébe, és szerezte meg a negyedik helyet. A szarvasi központú turisztikai egyesület olyan nevezőkkel együtt került a döntőbe, mint a Magyar Bocuse d’Or Akadémia a magyar csapatot és a hazai gasztronómiát népszerűsítő kampánya vagy a Nyitott Balaton kampány.
A versenyen az elmúlt év legjobb turisztikai kommunikációs kampányait, kiadványait és turisztikai kommunikációs projektjeit értékelte és jutalmazta a turizmus szakma elismert szakembereiből álló zsűri.
A Körös-menti TDM az elmúlt évben több médiatípusban párhuzamosan zajló aktivitásait nevezte az integrált kampányok kategóriájában, amely a verseny egyik legnépesebb kategóriájának számított. Nagyon erős versenyben jutott a döntőbe, és szerezte meg végül a negyedik legjobbnak járó elismerést a Szarvas, Békésszentandrás, Kondoros és Csabacsűd népszerűsítéséért dolgozó szervezet. A Békés megye turisztikai életét egyedüliként képviselő szervezet tavalyi kampányának része volt többek között a régió gasztronómiai sokszínűségét népszerűsítő Gasztrocsütörtök sorozat, amely a Körös-menti Kvízórához hasonlóan közösségi médiafelületeken zajlott.
A Körös-menti TDM 2014-ben jelentősen növelte média-megjelenéseit, többek között ennek is köszönhető, hogy az elmúlt esztendőben mintegy 10 százalékkal emelkedett Szarvason a vendégéjszakák száma.

 

Az elmúlt években egyesületünk számos helyen, mind offline, mind pedig online felületeken igyekezett Szarvas és térségét népszerűsíteni az utaznivágyók körében. Most pedig néhány ízelítő (2013-2015):

Szarvas élőben – bárhonnan, bármikor

Egy éjjel-nappal üzemelő webkamera segítségével az internetezők bármikor bepillanthatnak Szarvas életébe. A Körös-menti TDM az Élő Magyarország pályázaton nyerte el a lehetőséget az online élőkép közvetítésére.
A Körös-menti Turisztikai Egyesület (TDM) a Q-System Hungary Rendszerfejlesztő Kft. felhívására jelentkezett az Élő Magyarország elnevezés pályázatra.
A TDM a pályázaton elnyert webkamera segítségével a Szarvasi Vízi Színházról közvetít folyamatos élőképet, amely a nap 24 órájában a http://hungary-live.com/player/D1517517.html webcímen lesz látható.

 

ORSZÁGOS VÁROSMARKETING DÍJ 2015.

2015. május 28-án került sor az első Országos Városmarketing Díj pályázat díjátadójára, melynek a Médiapiac Márkaépítés konferenciájának közös szervezésű városmarketing szekciója adott otthont.
„Az Országos Városmarketing Díj pályázatot azért alapítottuk, hogy felhívja a figyelmet a városok fejlesztésében egyre fontosabbá és egyre intenzívebbé váló marketingtevékenységre, annak sokszínűségére, eredményességére. A sikeres, hatékony marketingmegoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével a Magyar Marketing Szövetség hozzájárul az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez, segíti a tapasztalatcserét, s benne a megyék, a városok vezetői, szervezetei és a marketingesek közötti együttműködést.” – nyilatkozta Piskóti István, a Miskolci Egyetem Marketing Intézetének vezetője, a zsűri elnöke.
Az MMSZ elkészítette a 2015-ös országos városmarketing térképet, amely bemutatja a marketingaktív megyéket és városokat. Az első évben 66 nevezés érkezett. 36 várost képviselő szervezetek 6 kategóriában pályáztak. Idén a rendezvény-esemény kategória volt a legnépszerűbb, melyre összesen 24 nevezés érkezett. Az ismert szakemberekből álló zsűri a pályamunkákat a megalapozott tervezés, a kreativitás, a szakszerű megvalósítás, a kitűzött célok elérését jelentő hatásosság és a források célszerű felhasználását jelentő hatékonyság szempontjai alapján értékelte.

Békés megye egyetlen díjazottja a Körös-menti TDM az Iránytű 2016 országos turisztikai versenyen!
A Körös-menti Turisztikai Egyesület (TDM) Békés megyéből egyedüliként jutott a Turizmus Trend szaklap által meghirdetett Iránytű 2016 turisztikai kommunikációs verseny döntőjébe, és szerezte meg a negyedik helyet. A szarvasi központú turisztikai egyesület olyan nevezőkkel együtt került a döntőbe, mint az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál 2017 bemutató filmje, illetve a Budapest‘s Finest negyedévente megjelenő ingyenes angol nyelvű magazinja.
A Körös-menti TDM nagysikerű Szarvast és térségét bemutató imázsfilmjét nevezte Pr megoldások kategóriában, amely a verseny legújabb kategóriájának számított.  Az Imázsfilm nagyon erős versenyben jutott a döntőbe és szerezte meg végül a negyedik legjobbnak járó elismerést a Szarvas, Békésszentandrás, Kondoros és Csabacsűd népszerűsítéséért dolgozó egyesületünk.

2017.:

Több kilométer hosszan lehet korizni a Holt-Körösön

A munka nehezén még innen, de a közgyűlésen túl a turisztikai egyesület

Musicalgálával nyílik a szarvasi Vízi Színház

Megéri tagnak lenni 

 

 

KorosTourist.hu - site by tsgrafika.hu