Szeretne értesülni az újdonságokról? 

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből eseményeinkről!

[]
1 Step 1
Névyour full name
Lakhelyyour full name
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

korosstourist.hu Mini Magyarország makettpark

Mini Magyarország makettpark

A Mini Magyarország makettparkban több mint félszáz épített csoda minden apró részletében kidolgozott kicsinyített mása megtalálható a történelmi Magyarország közepén, Szarvason. Az ország legnagyobb arborétumában felépített makettparkban a látogatók olyan építészeti mestermûvek kicsinyített másaival találkozhatnak, mint a Gyulai vár, a Szegedi Dóm, vagy a Kaposvári Csíky Gergely Színház.
A park 2015-ben Erdély nevezetességeivel és büszkeségeivel bõvült, így már akár a Dévai várig, vagy a Kolozsvári Szent Mihálytemplomig is elkalandozhatunk, miközben több száz év történelmi hagyománya, építészete és neves eseményei elevenednek meg a szemünk előtt. 2016-tól a Felvidék, 2017-től pedig Kárpátalja szépségei, történelmi titkai és építészeti kuriózumai hívják kalandra a látogatókat.
A szarvasi Mini Magyarországban töltött országjáró túránk alatt, így már egészen a Pozsonyi várig, a Kassai Dómig, vagy akár Munkácsy várig is barangolhatunk, miközben a történelem egy új fejezetével ismerkedhetünk meg. Hazánk egyetlen interaktív makettparkjában az ország leghosszabb szabadtéri vasútmakett pályáján gombnyomásra indíthatóak a vonatok, hajók ringatóznak a mini Balatonon és a mini Dunán valamint zenével, harangjátékkal és sok más meglepetéssel várják a látogatókat a várak és a templomok.
Az év minden szakaszában varázslatos élménypark és a Szarvasi Arborétum tökéletes kirándulóhely gyerekes családok és felnõttek számára is egyaránt.

Jegyárak

Elérhetőség:
Cím: 5540 Szarvas, I. kk. 9.
Telefon: +36 66/312-344
E-mail: info@minimagyarorszag.hu
Web: www.minimagyarorszag.hu

Hozzászólások

Adatvédelmi tájékoztató