Szeretne értesülni az újdonságokról? 

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből eseményeinkről!

[]
1 Step 1
Névyour full name
Lakhelyyour full name
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

korosstourist.hu Hercegasszony Birtok

Hercegasszony Birtok

Távol a nagyvárosok zajától, az Alföld apró szegletében, a Körös túrtői holtágának közvetlen vízpartján nyitotta meg kapuit a szálloda, az újjáépült mezőtúri Hercegasszony Birtok, amely a vidék és a stílus ötvözésével idézi fel a 30-as évek nemesi életének hangulatát. Andalogjon a romantikus vízparton kedvesével, próbálja ki az izgalmas vízisport lehetőségeket a Körösön, és vesse bele magát az Iréne bisztró nyújtotta gasztronómiai élvezetekbe! De nem csak szálláshelyként érdemes a Hercegasszonyra gondolni! Romantikus, mesébe illő esküvőknek és egyéb rendezvényeknek is helyszínt ad.

A Hercegasszony Birtokon 7 egyedileg berendezett szoba, és 10, konyhával felszerelt apartman szolgálja ki az igényeket négycsillagos minőséghez illő színvonalon.

A mai kor igényeinek megfelelően felújított, több mint száz éves épületben található 7 szoba, amelyek paraméterei a következők:
– 4 db kétszemélyes ággyal felszerelt szoba,
– 2 db két széthúzható ággyal és kétszemélyes, kihúzható kanapéval ellátott szoba,
– 1 db kétszemélyes ággyal és kétszemélyes, kihúzható kanapéval felszerelt szoba.

A 7 egyedileg berendezett, elegáns szoba látványossága a méretes ágyaknak hátteret adó fotótapéta, a természeti környezet ihlette festményekkel. Agarak, vadkacsák és vadászkutyák, levendulamező és tavirózsa – elegáns, meghitt, vagy tavaszias hangulatot kölcsönöznek a szobának. A méretes „vásznak” mellett minden szoba más és más a klasszikus vonalvezetést újragondoló bútorzattal, finom kárpitokkal, gazdag anyagokkal hívogat, míg a beépített bútorok egyszerű, letisztult vonalak mentén építkeznek.

Szarvas csupán egy kőhajtásnyira!
A térség egyik gyöngyszeme a Hercegasszony Birtoktól kb. 13 km-re fekvő Szarvas, amelynek turisztikai vonzereje egyebek mellett a Szarvasi Arborétumnak, a Szarvasi Gyógyfürdőnek és a Bolza Kastélynak köszönhető. Minden nyár kihagyhatatlan élménye a Szarvasi Vízi Színház, hogy a pihenés a kultúra jegyében is teljen.

Elérhetőség:
Kapcsolattartó: Kakuszi László
Cím: 5400 Mezőtúr, Hercegasszony útja 1.
Telefon: +36 56/200-166
Email: info@hercegasszony.hu
Weboldal: www.hercegasszony.hu

Hozzászólások

Adatvédelmi tájékoztató