Szeretne értesülni az újdonságokról? 

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből eseményeinkről!

[]
1 Step 1
Névyour full name
Lakhelyyour full name
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

korosstourist.hu Szentesi Üdülőközpont – a családok szálláshelye

Szentesi Üdülőközpont – a családok szálláshelye

Az Üdülőközpont Szentesen a Széchenyi-liget közepén, a Kurca folyó ölelésében található, Szarvastól csupán 35 km-re. Az üdülőközpont a családok szálláshelye, ahol a család minden tagja megtalálja a számára legmegfelelőbb pihenési lehetőséget és kikapcsolódási formát. A vendégek két-, illetve négyágyas fa-, és kőházak, illetve a retró tábori hangulatot nyújtó turistaházak közül válogathatnak. Ezen kívül, aki a természetközeli pihenés híve, annak tökéletes választás a kemping, melyben egyidejűleg 25 lakóautónak és további sátraknak tudnak helyet biztosítani. Az üdülőközpont szállóvendégei természetesen térítésmentesen vehetik igénybe a strand szolgáltatásait, vagyis egész nap strandolhatnak, úszhatnak a hideg-vizes medencéinkben vagy pihenhetnek a meleg-vizes medencék bármelyikében.

Üdülőházak

Az üdülőházak a Kurcától 10 m-re épültek, szobáikból tökéletes kilátás nyílik a csodálatos élővilágáról híres folyóra. Természetesen, ha valaki szeretné élvezni a panorámát, kérését előre szükséges jeleznie recepciónál, hiszen általában ezek a házak kelnek el először.

Kemping

A kempingezők közvetlenül a Kurca partján, a természethez a lehető legközelebb pihenhetik ki fáradalmaikat. Ha szeretne egy igazán különleges szentesi lecsót főzni a kempingben, természetesen erre is van lehetőség mégpedig bográcsozóhelyen vagy főzőlapon. A vendégeknek rendelkezésére áll egy közös vizesblokk, melyben nemenként elkülönített fürdő-, és illemhelyiség található, valamint mosogatóblokkok és egy mosógép.

Turistaházak

Aki szeretné átélni a régi idők tábori hangulatát, annak tökéletes választás a négy turistaház egyike. Ezekben a házakban két emeletes ágy található, illetve az itt megszálló vendégek a kemping vizesblokkját és főzési lehetőségeit vehetik igénybe.

Elérhetőség:
Szentesi Üdülőközpont Nonprofit Kft.
Cím: 6600 Szentes, Csallány Gábor part 4.
Telefon: +36-63/400-100
Fax: +36-63/400-122
Pénztár:+36-30/594-7158
E-mail: info@udulokozpont-szentes.hu
Web: www.udulokozpont-szentes.hu

Hozzászólások

Adatvédelmi tájékoztató