Szeretne értesülni az újdonságokról? 

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből eseményeinkről!

[]
1 Step 1
Névyour full name
Lakhelyyour full name
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

korosstourist.hu Szentesi Üdülőközpont – Szabadidő-paradicsom a Kurca partján

Szentesi Üdülőközpont – Szabadidő-paradicsom a Kurca partján

A Szentesi Üdülőközpont Szentes legszebb részén, a festői szépségű Széchenyi-ligetben, a Kurca folyó ölelésében fekszik, Szarvastól csupán 35 km-re. Amint vendégünk belép az üdülőközpontba, világossá válik számára, hogy a létesítmény mindenkinek mást és mást jelent. A sportolóknak a testmozgás, az egészséges, aktív kikapcsolódás helyszíne, a családok számára ideális pihenési és kikapcsolódási helyszín a strand, az idősebb korosztály pedig a kellemes melegvizes medencékben találja meg a számítását.

A komplexum területén egy vízilabda versenymedence, egy úszásoktatásra és úszásra egyaránt alkalmas tanmedence, csúszdás és csobogós gyermekpancsoló, termálvizes medencék és egy három csúszdából álló csúszdapark található. Szállásaink között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet, különböző méretű és komfortfokozatú fa-, illetve kőházak közül válogathatnak vendégeink, illetve a 150 egységgel rendelkező kemping is rendelkezésükre áll.

Az Üdülőközpont céljául tűzte ki, hogy a gyermekes családok legbiztonságosabb szálláshelye és szabadidőközpontja legyen, ahol a gyermekek szabadon szaladgálhatnak, játszhatnak. Ennek érdekében az elmúlt időszakban több változtatást vezettünk be, többek között korlátoztuk az autók behajtását és a medencéket is több úszómester felügyeli, mint az elmúlt években. Szolgáltatási körünket is bővítettük, így komplex szolgáltatást tudunk nyújtani vendégeinknek. 2014-ben Mojito koktélbárral, egy új, menüs étkeztetést biztosító büfével, kisbolttal, lángosossal, amerikai minifánk árussal és még sok minden mással várjuk a vendégeket.

A Szentesi Üdülőközpont a pihenés, a kikapcsolódás és a sport központja a Dél-Alföldön, ahol minden kedves vendégünket sok szeretettel, hideg- és melegvizes medencékkel, kibővített szolgáltatásokkal és sok programmal várunk!

Elérhetőség:
Cím: 6600 Szentes, Csallány Gábor part 4.
GPS: 46.65074 , 20.24929
Web: www.udulokozpont-szentes.hu
Tel/Fax: +36-63/400-123
E-mail: udulohazak@udulokozpont-szentes.hu

Hozzászólások

Adatvédelmi tájékoztató