Szeretne értesülni az újdonságokról? 

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből eseményeinkről!

[]
1 Step 1
Névyour full name
Lakhelyyour full name
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

korosstourist.hu Szarvasi Mozzarella Kft.

Szarvasi Mozzarella Kft.

A Szarvasi Mozzarella immáron több mint 20 éve elkötelezett híve az olasz gasztronómia hazai népszerűsítésének és mára a hazai mozzarella gyártás és kereskedelem legjelentősebb szereplője.
A sajtspecialista vállalkozásnál fontosnak tartják, hogy kiváló minőségű termékeken keresztül minél többen megismerjék a mozzarellában és más tradicionálisan olasz sajtokban rejlő különleges, egyedi ízvilágot. A legjobb minőség csak a tradicionális értékek és a modern technológia ötvözésével érhető el – vallja a cég.
Az európai színvonalú üzemben első osztályú, kizárólag hazai nyerstej felhasználásával készülnek a sajtok és egyéb tejtermékek. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mára mintegy napi százezer liter tejet dolgoznak fel a különleges olasz sajtok előállításához.
A Szarvasi Mozzarella Kft. 2012-ben és 2013-ban is MagyarBrands díjat nyert, a Szarvasi Mascarpone terméket pedig ugyanezekben az években Superbrands díjjal jutalmazták. A partnerek, valamint a vásárlók pontosabban és hatékonyabb kiszolgálása érdekében a társaság 2014-ben új, integrált vállalatirányítási rendszert is bevezet.

Elérhetőség:
Cím: 5556 Örménykút, VI. KK. 119.
Telefon: 06 66/ 536-900
E-mail: mozzarella@mozzarella.hu
Web: www.szarvasimozzarella.hu

Hozzászólások

Adatvédelmi tájékoztató