Megtaláljuk álmaid szállását!

(szállás keresési űrlap)

Puskás, a musical

A világ leghíresebb magyar embere, Puskás Ferenc pontosan 75 éve, 1945. augusztus 20-án játszott először a magyar labdarúgó válogatottban: a Magyarország-Ausztria mérkőzésen, amelyet 5-2-re nyertünk meg, az első válogatottbeli gólját is megszerezte!

Éppen 60 esztendővel ezelőtt, 1960. május 18-án pedig Puskás négy gólt lőtt a Real Madrid–Eintracht Frankfurt mérkőzésen, a Bajnokcsapatok Európa Kupája (BEK) döntőjében: ennyi gólt azóta sem rúgott senki a BEK/BL döntők történetében!

A Puskás musical a legismertebb magyar ember – és, közvetve, minden idők egyik legnagyszerűbb futballcsapata, az Aranycsapat – történetét dolgozza fel és állít nekik méltó emléket! A musical 1937 és 1960 között játszódik, Puskás 10 éves korától, amikor először igazolja le a Kispest, a Real Madrid–Eintracht Frankfurt BEK-döntőig mutatja be a világ legnagyobb futballistájának életét.

A színdarab teljes egészében valós eseményeken nyugszik és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik. A musical szereplői – két figura, Klára és Vörös kivételével – mindannyian egykor élő, valóságos emberek, minden, amit a színdarabban tesznek, a valóságban is úgy történt.

A grandiózus látványelemekkel kísért produkciót 5000 néző előtt, a járványügyi helyzet miatt a jövő évben mutatják be, az előbemutatót a 22 színész, 60 táncos, 30 gyerekszínész, 20 dallal az Erkel Színház 700 négyzetméteres színpadán tartják augusztus 20-án.

Szarvas, Erzsébet-Liget
07/22/2021 - 07/22/2021