Csuka Vendégház

Elérhetőségek

5540 Szarvas, Csuka u. 48

grivalszkicsalad@gmail.com

+36-30/492-7329

Elhelyezkedés
A kétszintes, közvetlen vízparti nyaraló a Csuka utcában, Szarvas közkedvelt üdülősétányának elején helyezkedik el. A csendes, nyugodt övezet a város központjától gyalogtávra, mintegy 2 km-re található, és aszfaltozott úton közelíthető meg. A közelben színvonalas játszótér és a Régi Nagy-Magyarország földrajzi középpontja, a Körös szemközti oldalánál pedig a híres Arborétum várja Vendégeinket.

Épület
A 4+2 fős, komfortosan berendezett vízparti üdülőház földszintjén található a teljesen felszerelt konyha, melyben mikrohullámú sütő, gáztűzhely, sütő, mosogatógép, hűtő, fagyasztó, kávéfőző, teljes edény-, ét- és pohárkészlet várja a sütni-főzni vágyókat. Vendégeink kényelmét szolgálja a tágas nappaliban a kábel-TV és a kanapé is, mely igény szerint kétszemélyes ággyá alakítható. Szintén a földszinten találjuk a tusolásra is alkalmas káddal kialakított fürdőszobát valamint egy WC-t.
Az emeleten a WC mellett két további, franciaágyas hálószoba áll rendelkezésre. Az erkélyről festői kilátás nyílik a Körös holtágára.
Ágynemű, vezetékes ivóvíz biztosított.

Kert, vízpart
A nyaralóhoz nagy fedett terasz kapcsolódik, mely kényelmes kerti bútoraival gondoskodik Vendégeink zavartalan kikapcsolódásáról.
A kinti sütögetéshez bográcsot, grillt és nyársakat is biztosítunk, azonban a tűzifáról Önöknek szükséges gondoskodni.
Emellett a nagy, négy oldalról zárt, gondozott kertben két napozóágy csábít kikapcsolódásra.
A vízparthoz nagy stég valamint egy négyszemélyes csónak is tartozik, mellyel felfedezheti a holtág természeti szépségeit. A stégről végig betonlépcső vezet a vízbe illetve annak aljáig, a vízmeder a vízparttól pedig mintegy 3 méteren keresztül ki is van betonozva, így lehetőséget nyújt a biztonságos és kényelmes megmártózásra, lubickolásra.
Parkolásra a gondozott udvarban nyílik lehetőség.

Ebben az üdülőben felár ellenében házi állatokat (kutyust, cicát) is szívesen látunk, egyéb kiskedvenc megbeszélés szerint hozható