Ramona Apartman

Elérhetőségek

5540 Szarvas, Somogyi Béla uta 31.

pabst.ramona@gmail.com

+36 20/ 591-8669 (Pabst Ramona)

www.ramonaapartman.hu

Szarvason családias, nyugodt környezetben, a város központjától és a vízparttól is 5 perc sétára található a három napraforgós Ramona Apartman, falusi szálláshely. Az egész évben nyitva tartó vendégház ideális kikapcsolódást biztosít kis családok, párok, fiatalok és idősek számára egyaránt.

Az apartman egy nagy szobával, melyben két ágy és egy pótágy található, egy minden igényt kielégítően felszerelt konyhával és egy zuhanyzóval ellátott fürdőszobával rendelkezik. A szálláshely saját fedett virágos teraszán vendégeink élvezhetik a csendet és a madárcsicsergést, miközben gyönyörködhetnek a parkosított nagy kertben. Szívesen látunk kutyás vendégeket is, kertünkben bőven akad hely kedvence számára!

Szabadtéri grillezéshez, bográcsozáshoz és szalonnasütéshez helyet és eszközt biztosítunk. Autóját zárt kapu mögött biztonságban tárolhatja. A környék látnivalóiról, kulturális programjairól szívesen ad felvilágosítást a német/magyar háziasszony!

A szállás 14 óra után foglalható el és 11 óráig kérjük elhagyását vagy előzetes egyeztetés alapján! Szállás foglalását telefonon, illetve e-mailen intézheti, ha szállással kapcsolatos további információra van szüksége, készséggel állunk rendelkezésére!