Lux Panzió

Elérhetőségek

5540 Szarvas, Szabadság út 35.

luxpanzio@gmail.com

+36-66/313-417 ; +36-20/396-2657

www.luxpanzio-szarvas.hu

A Panzió Szarvason a 44-es főút mentén, a városközpontban található. A külső és belső kialakításában egyaránt elegáns, ízlésesen, színvonalasan berendezett panzió szeretettel várja az átutazó, valamint a városba érkező turistákat, üzletembereket, bel- és külföldi vendégeket. Az első osztályú panzióban 2 lakosztály, 3 apartman és 7 kétszemélyes szoba található. A szobák légkondicionáltak, illetve minden szoba színes Tv-vel, hűtővel, telefonnal, rádióval felszerelt. Ezen kívül az internetezni vágyók részére a szobákban Wifi használható.
A földszinten egy klimatizált drinkbár-kávézó, valamint 16-20 fő részére egy különterem is a vendégek rendelkezésre áll. A kikapcsolódni, pihenni vágyók igénybe vehetik a szaunát és a szoláriumot. Igény esetén masszázsra is van lehetőség. Személygépkocsival érkezők részére a belső udvaron zárt parkoló biztosított.
Szolgáltatások: központi széf, étkezési lehetőség (reggeli), kerékpár- és vízibicikli-kölcsönzés, mosás, vasalás, bowling pálya kedvezményes használata.