Holt-Körösi Nyaraló

Elérhetőségek

5561 Békésszentandrás, Keresztháti üdülősor 14.

szentandrasivakacio@gmail.com

Jakuzzis család-barát nyaraló

Megújult kiadó körös parti nyaraló Békésszentandrástól 4km-re, Szarvastól 9km-re közvetlen vízparti eléréssel, saját stéggel, vízi biciklivel kiadó.

A nyaraló 2 szintes, 10+2 vendég egyidejű elszállásolására biztosítottak a feltételek. Minden szobai bútort újra cseréltünk beleértve természetesen az ágymatracokat is amik szállodai minőségűek lettek. A felső szinten 3 szoba lett kialakítva és egy mosdó kézmosóval. Két szobában 1-1 francia ágy, míg a 3. szobában 1db francia ágy és egy kihúzhatós kanapé lett elhelyezve. Ez a szoba erkélyes és körös parti kilátással rendelkezik illetve egy 2 személyes reggeliző asztalt is biztosítunk a meghitt kávézáshoz. A korlátlan tv csatornák mind a nappaliban mind a teraszon elérhetők a SMART tévéken. A WiFi-s internet a körös apartman egész területén korlátlanul használható. A földszinten egy amerikai konyhás nappalit, egy fürdőszobát különálló mosdóval alakítottunk ki. A lenti szinten lévő külön álló szobában további 2 fő elszállásolására van lehetőség.

KERT

A nappaliból kilépve a tágas, fedett és szezonálisan zárható/nyitható teraszról közvetlen rálátásunk van a Körös Holtágra. A kertben egy új Wellis jacuzzit helyeztünk el, aminek közvetlen ház kapcsolata van, két oldalról zárt és fedett tetővel rendelkezik. Szintén itt található a kültéri 3 méter átmérőjű 1,1 méter mély medence, játszótér és trambulin is.

A minden oldalról zárt kert lehetőséget nyújt szalonnasütésre, bográcsozásra, grillezésre, amikhez minden feltételt biztosítunk. A körös parti nyaraló fedett kültéri részén még egy profi csocsó asztalt is elhelyeztünk a játék kedvelőinek.

A meghitt pihenésről a körös parton napozóágyak, napernyő rengetek örökzöld és egy hatalmas diófa gondoskodik. A horgászok és vízi sport szerelmesei számára pedig 12 méter széles, közvetlen körös part nyújt gondtalan kikapcsolódást.

SZÉP kártya elfogadó hely vagyunk. (OTP, K&H, MKB)

A ház vízellátása fúrt kútról történik, fogyasztásra nem alkalmas.

FONTOS: Rendezvények illetve rövid összejövetelek helyszínének kérjük ne minket válasszanak.

Házi kedvenceket nem áll módunkban fogadni.