Szeretne értesülni az újdonságokról? 

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből eseményeinkről!

[]
1 Step 1
Névyour full name
Lakhelyyour full name
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

korosstourist.hu Vízi sportok Szarvason

Vízi sportok Szarvason

Kajak-Kenu Vízisport és Szabadidő Klub

Kihagyhatatlan élmény a Körös-holtág vadregényes kiságainak felfedezése bérelhető kajakokkal vagy kenukkal. A vízitelepen könnyedén bérelhető megfelelő sporteszköz, majd kezdődhet a túra a holtág 15 km-es, Szarvas-békésszentandrási szakaszán a szivonyától a duzzasztóig.

A Körös partján részben társadalmi összefogással vízitelepet építettek, ahol felkészült szakemberek nevelik a kajak-kenu utánpótlást.
A vendég a vízitelepen megfürödhet, bérelhet magának megfelelő sporteszközt és végigevezheti a holtág 15 kilométeres, Szarvas – békésszentandrási szakaszát a szivornyáktól a duzzasztóig.
Olyan kanyargós a meder, hogy előre legfeljebb 2-300 métert lehet látni, ezért újabb és újabb meglepetések várják a csónakázókat, kajakozókat. Mivel a part nagyobb részét szinte Békésszentandrásig felparcellázták, egymást érik a nyaralók. Szerencsére ezeket már jótékonyan takarják a több évtizedes fák.
Aki tud úszni, és szeret evezni, ne hagyja ki ezeket a programokat.

 

 

Bővebb információ:
Cím: 5540 Szarvas, Erzsébet-liget
Web: www.szarvas-kajak.hu
Telefon: +36-66/216-369

Sárkányhajózás a Holt-Körösön

Nemzetközi versenyeken tapasztalatot szerzett kormányosok segítségével barangolhatják be a Holt-Köröst az idelátogatók. A maximum 21 fő befogadására alkalmas hajóval várják azokat, akik szabadidejüket aktívan kívánják eltölteni.

Csapatépítő rendezvények, családi rendezvények és a teljesítmény túrák kedvelői ne hagyják ki ezt a különleges lehetőséget.

Jegyár: A Körös-menti Kedvezménykártya felmutatásával 10% kedvezmény az aktuális árlistából.

Bővebb információ:
Nyerges Miklós 06-20/9827243 vagy
Szitó Szabolcs 06-30/6278548

Fövenystrand Szarvas

A Holt-Körös partján lévő fövenystrand a város egyik legfrekventáltabb helyén akár gyalogosan is könnyedén elérhető. A strand teljes hosszúságában alkalmas fürdésre, homokos mederfenékkel is rendelkezik és minden adott a kellemes kikapcsolódáshoz.

A strand ingyenesen látogatható.

 

Elérhetőség:
Cím: 5540 Szarvas üdülősétány
Tel: +36-20/584-42-42

 

SUP jóga és túra a Holt-Körösön!

Hozzászólások

Adatvédelmi tájékoztató