Szeretne értesülni az újdonságokról? 

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből eseményeinkről!

[]
1 Step 1
Névyour full name
Lakhelyyour full name
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

korosstourist.hu Wéber Anna és lányai Varróműhely

Wéber Anna és lányai Varróműhely

1990-ben alapította saját márkáját és varrodáját Wéber Anna, nevét sok szarvasi ismerheti már fürdőruha és fehérnemű készítése kapcsán.Lányai a varrógépek mellett nőttek fel és a családi vállalkozáshoz csatlakozva nyitották meg a Kleer márka mintaboltját és varróműhelyüket Szarvason.
Hitvallásuk az egyedi, különleges és minőségi darabok készítése, ezért csak spanyol, olasz alapanyagokból német és francia kellékekkel dolgoznak és a 30 év tapasztalatának köszönhetően évekig elnyűhetetlen modelleket készítenek.
Náluk az alsók és a felsők külön kerülnek értékesítésre, így akár a vásárlók maguk tervezhetik meg vagy válogathatják össze új kedvenc bikinijüket. Sok hölgy a konfekció méretezésben nem talál magára megfelelő fürdőruhát, ezért minimális átfutási idővel egyedi elképzelést is teljesítenek, illetve javítást és méretre átalakítást is vállalnak örvendve annak a visszatérő szemléletnek, hogy “attól még hogy elromlott, nem kell eldobni ha javítható”! Ha már a Körös parton vagyunk, mindenképpen fontos a megfelelő fürdőruha ezért keressétek őket bizalommal.

Nyitvatartás : Hétfő : Zárva, Kedd-Péntek : 10-18-ig, Szombat : 9-12

Bővebb információ:
Cím: Szarvas, Deák Ferenc utca 6. (Deák-Kossuth utca sarok)
Telefon : 06 20 268 02 52
Email : wa.varromuhely@gmail.com
Facebook : https://www.facebook.com/weberannaeslanyaivarromuhely/

Hozzászólások

Adatvédelmi tájékoztató