Keresés
image

Partnerprogram

Növeld vállalkozásod, vendégházad online láthatóságát!

Tagjaink ingyenesen kerülnek fel az egyesület által üzemeltetett, folyamatosan aktualizált és szakértő által keresőoptimalizált weboldalunkra!

Miért legyél KörösTourist tag?

  • Tagjaink ingyenesen kerülnek fel az egyesület által üzemeltetett, folyamatosan aktualizált és szakértő által keresőoptimalizált honlapra: https://korostourist.hu/. Oldalunkon a szálláshelyek és a szolgáltatók mindig random módon kerülnek az első oldalra. Ahányszor ráklikkel valaki, vagy frissít, a sorrend minden alkalommal változik. Ha azonban valaki egy adott szálláshelyet keres, úgy arra is van lehetőség. A jobb oldali sávban lehet szűrni névre, férőhelyre és egyéb más szempontra.

Intenzív facebook kampányt folytatunk, így minden olyan komolyabb hírértékű információt, amit tagjaink igényesen megszerkesztve átküldenek hozzánk, ingyenesen promotáljuk facebook olalainkon (Körös-menti Turisztikai Egyesület, Szarvas Turizmus).

  • Térségünkbe, általunk érkező televíziós forgatóstábok tematikus kisfilmjeiben történő megjelenésnél tagjaink elsőbbséget élveznek: https://korostourist.hu/kisfilmjeink/.
  • Szolgáltató tagjaink (vendéglátósok és más szolgáltatók) részt vehetnek kedvezményeikkel Körös-menti kedvezménykártya programunkba, melyet több fórumon és folyamatosan reklámozunk. A térségbe érkező turisták előszeretettel részesítik előnybe azokat a helyek, ahol valamilyen mértékű kedvezményt tudnak számukra biztosítani. A kártya irodánkban vehető át, de a vendég már honlapunkról is letöltheti: https://korostourist.hu/kedvezmenykartya/.
  • Tagjaink által részünkre megküldött bármilyen online, vagy offline programot, hírt megjelenítünk honlapunkon és facebook oldalunkon és egyéb platformjainkon.
  • Havi hírleveleinkben ingyenes megjelenést biztosítunk minden tag számára.

Minden szálláhelyet üzemeltető tagunknak továbbítjuk az egyesületünkhöz érkező szálláshely kereséseket e-mailen keresztül. De, akár a weboldalon található adatlapon keresztül is lehetőség van foglalásokat, üzeneteket fogadni.

Google Ads (keresőmarketing) segítségével honlapunkat (ezáltal a honlapon lévő szolgáltatókat) egész évben országosan kiemelten népszerűsítjük. Emellett a Google Ads segítségével a honlapunkon megjelenő partnereink számára fenntartott aloldalak a Google találati oldal hirdetési mezőiben való megjelenítésére is van lehetőség, akár szezonális jelleggel. A hirdetésszövegekben egyaránt megjeleníthetőek aktualitások, kiemelt tulajdonságok. A hirdetések optimalizálását marketing szakértőink havi szinten ellenőrzik, frissítik és elemzik a piaci viszonyokat.

Tagjaink számára létrehoztunk egy zárt, facebook csoporot, hogy általa egy sokkal közvetlenebb és személyesebb kommunikációra nyíljon lehetőség. Ezen a platformon naprakész, szakmai információhoz juthatnak, kérdéseket tehetnek  fel, visszajelzést írhatnak, véleményeket fejezhetnek ki a tagok.

Turisztikai vonatkozású (főként marketing témájú) kérdésekben, igény esetén segítséget nyújtunk.

Folyamatos tájékoztatást adunk a turisztikai vállalkozásokat érintő támogatásokról, jogszabályváltozásokról, szálláshely üzemeltetési lehetőségekről, szálláshely minősítésről

Egyszerű admin felület, hogy minden kézben tarts!

Statisztika

A feltöltött szállásról, szolgáltatásokról részletes statisztikai jelentéseket készítünk. 

Egyszerű feltöltés

Partner hozzáférésen keresztül minden adat, kép, információ egyszerűen szerkeszthető tagjaink számára.

Üzenet / ajánlatkérések

Üzenetek és ajánlatkérések egyszerű kezelése partner felületünkön keresztül. 

A feltöltés és lépései

Ha szeretnél csatlakozni a KörösTourist.hu közösségéhez, a folyamat egyszerű. A weboldal jobb felső sarkában található menüben válaszd a “Bejelentkezés tagoknak” opciót. Amennyiben már rendelkezel felhasználói fiókkal, azonnal bejelentkezhetsz. Ha új vagy nálunk, kattints a “Nem vagy tagunk? Regisztrálj!” lehetőségre, és kövesd az utasításokat a regisztrációs folyamat végigvitele érdekében.

Sikeres bejelentkezést követően keress rá a felhasználói neved melletti plusz gombra. Ezen keresztül adhatsz hozzá új szolgáltatásokat a profilodhoz a KörösTourist.hu oldalon. Dönthetsz az ingyenes Free csomag, valamint a tagok számára külön kialakított Standard és Prémium csomagok közül.

A választott csomag kiválasztása után egy űrlap jelenik meg, ahol megadhatod szolgáltatásod legfontosabb adatait: a hely nevét, címét, elérhetőségeit, nyitvatartását. Emellett lehetőséged van logót feltölteni, videót hozzáadni, valamint galériát létrehozni. Adataid megadása után a “Mentés / Megtekintés” gombbal küldheted be a szolgáltatásodat rendszerünkbe, ahol egy adminisztrátor elvégzi az ellenőrzést.

Az adminisztratív ellenőrzés és jóváhagyás után szolgáltatásod megjelenik a weboldalon. Ezt követően, a vezérlőpultot kiválasztva, hozzáférhetsz szolgáltatásod statisztikáihoz, valamint a bejövő üzenetekhez, így nyomon követheted az érdeklődők aktivitását és növelheted üzleti sikerességedet.