Keresés
image

Tanyasi környezetben nem szokványos kikapcsolódási, pihenési lehetőséget kínálunk, ahol ötvöződik a múlt és a jelen!

A Békésszentandrás – Szarvas területén található Holt-Körös Magyarország ötödik legnagyobb állóvízfelülete.

 6+2 fős szálláshelyünk a kenderföldi üdülősor mellett 1200 m2-es telken található. Az épület 120 m2-es, vályogépítésű, tágas, részben a múltszázad közepéből származó, felújított bútorokkal berendezett.   Tanya jellegéből fakadóan a telek közvetlen szomszédokkal nem rendelkezik.

A kertben egy 7×3 m-es süllyesztett, vízforgatós, öntisztítós medence található, 1,4 m-es vízmélységgel, termo tetővel, napozó terasszal. Az épületben 4 személyes jakuzzi és szauna segítik a kikapcsolódást, melyek télen is üzemelnek. (A tanya közvetlen vízparttal nem rendelkezik.)

Az udvaron nem mindennapi élményt nyújt egy nomád jurta, melyben 6 fő számára van lehetőség éjszakázni, kényelmes matracokon – ehhez saját hálózsák szükséges.

Emellett az udvaron található egy mini játszótér és egy trambulin a gyerekeknek, illetve tűzrakóhely bográcsozáshoz és szalonnasütéshez – tűzifát, nyársat, bográcsot is biztosítunk, illetve fedett kocsibeállót két autónak.

Az épületben 3 szoba, egy nappali, egy közösségi tér, felszerelt konyha, egy fürdőszoba és két WC található. Az egyik szobában páros ágy, a másikban kihúzható kétszemélyes kanapé, a harmadikban emeletes ágy található. Ezen felül szálláshelyünk a jurtában (vagy a fedett verandán, nappaliban) pótágyazható, 6 fő részére, kényelmes matracokkal.

A szálláshelyen 6 főrészére biztosítunk ágyneműt, a pótágakhoz hálózsák vagy saját ágynemű szükséges.

Az épületben három klíma került kialakításra, melyek nyáron hűteni, télen fűteni tudnak a nagyobb kényelem érdekében.

Vendégeinket üdvözlőitallal várjuk, lehetőség nyílik mézkóstolásra, illetve igény és megfelelő időjárás esetén méhészetlátogatásra is – betekintés a kaptárba, ismerkedés a méhekkel.

A minimum 4 éjszakát nálunk töltő vendégek részére ajándék kenuzást biztosítunk a Holt körösön.

Igény esetén csapatépítő tréningek szervezését és lebonyolítását is vállaljuk, pszichológus vezetésével. Kérdés esetén és ajánlatért keressen minket bizalommal!

Értékeld! Írj véleményt, tölts fel fotót!

Értékelje a helyet

angry
crying
sleeping
smily
cool
Feltöltés

Javasoljuk, hogy értékelésed legalább 140 karakter hosszúságú legyen.

image

Információk

  • Férőhelyek száma:6
  • Szállás tulajdonságok:Pótágyazási lehetőség, Gyermekbarát szálláshely, Kisállat barát szálláshely, Szépkártya elfogadóhely, Saját parkoló, Medence, Jakuzzi, Szauna, Szabadtéri játékok, Szabadtéri sütés, Felszerelt konyha, Zárt közösségi helyiség, Ágynemű, Klíma, Wifi, Kihelyezett turisztikai tájékoztató

    imageSikeres üzenetküldés! Köszönjük!

    image