Keresés
image

Tanyasi környezetben nem szokványos kikapcsolódási, pihenési lehetőséget kínálunk, ahol ötvöződik a múlt és a jelen!

A Békésszentandrás – Szarvas területén található Holt-Körös Magyarország ötödik legnagyobb állóvízfelülete.

 6+2 fős szálláshelyünk a kenderföldi üdülősor mellett 1200 m2-es telken található. Az épület 120 m2-es, vályogépítésű, tágas, részben a múltszázad közepéből származó, felújított bútorokkal berendezett.   Tanya jellegéből fakadóan a telek közvetlen szomszédokkal nem rendelkezik.

A kertben egy 7×3 m-es süllyesztett, vízforgatós, öntisztítós medence található, 1,4 m-es vízmélységgel, termo tetővel, napozó terasszal. Az épületben 4 személyes jakuzzi és szauna segítik a kikapcsolódást, melyek télen is üzemelnek. (A tanya közvetlen vízparttal nem rendelkezik.)

Az udvaron nem mindennapi élményt nyújt egy nomád jurta, melyben 6 fő számára van lehetőség éjszakázni, kényelmes matracokon – ehhez saját hálózsák szükséges.

Emellett az udvaron található egy mini játszótér és egy trambulin a gyerekeknek, illetve tűzrakóhely bográcsozáshoz és szalonnasütéshez – tűzifát, nyársat, bográcsot is biztosítunk, illetve fedett kocsibeállót két autónak.

Az épületben 3 szoba, egy nappali, egy közösségi tér, felszerelt konyha, egy fürdőszoba és két WC található. Az egyik szobában páros ágy, a másikban kihúzható kétszemélyes kanapé, a harmadikban emeletes ágy található. Ezen felül szálláshelyünk a jurtában (vagy a fedett verandán, nappaliban) pótágyazható, 6 fő részére, kényelmes matracokkal.

A szálláshelyen 6 főrészére biztosítunk ágyneműt, a pótágakhoz hálózsák vagy saját ágynemű szükséges.

Az épületben három klíma került kialakításra, melyek nyáron hűteni, télen fűteni tudnak a nagyobb kényelem érdekében.

Vendégeinket üdvözlőitallal várjuk, lehetőség nyílik mézkóstolásra, illetve igény és megfelelő időjárás esetén méhészetlátogatásra is – betekintés a kaptárba, ismerkedés a méhekkel.

A minimum 4 éjszakát nálunk töltő vendégek részére ajándék kenuzást biztosítunk a Holt körösön.

Igény esetén csapatépítő tréningek szervezését és lebonyolítását is vállaljuk, pszichológus vezetésével. Kérdés esetén és ajánlatért keressen minket bizalommal!

Értékeld! Írj véleményt, tölts fel fotót!

Értékelje a helyet

angry
crying
sleeping
smily
cool
Feltöltés

Javasoljuk, hogy értékelésed legalább 140 karakter hosszúságú legyen.

image

imageSikeres üzenetküldés! Köszönjük!

image