Keresés
image

A Szentesi Üdülőközpont a festői szépségű Széchenyi liget és a várost átszelő Kurca folyó ölelésében található. Sokrétű és színes kikapcsolódási és sportolási lehetőséget kínál az ide látogató vendégek részére. Szolgáltatásainkat a természetet kedvelő, nyugodt pihenésre vágyó, de aktív sportolási lehetőségeket is kereső vendégeknek ajánljuk.

Az uszodába látogató vendégeink részére számos szórakozási- és kikapcsolódási lehetőség és szolgáltatás biztosított. Három hideg vizes úszómedencét, meleg termálvizes medencéket vehetnek igénybe, melyek kedvező élettani hatásuk miatt pihenésre és feltöltődésre kiválóan alkalmasak. A gyermekek is megtalálják a szórakozási lehetőségeiket, részükre pancsolómedencék, mini elefántos csúszdával vagy „gomba” csobogóval van kialakítva. Valamint minden korosztály számára élményt jelentő anakonda-, kamikaze- és gyermek-csúszda teszik színesebbé vendégeink kikapcsolódását.

Azok számára, akik aktívan szeretnék az idejüket eltölteni, az üdülőközpont területén megszámlálhatatlan sportolási lehetőség kínálkozik. Lehetőség nyílik búvárkodásra, horgászatra a Kurca folyó partján, teniszezés a szomszédos teniszpályán illetve futás a Széchenyi ligetet körülölelő futópályán. Emellett az egész üdülőközpont gyönyörűen rendezett parkos területén a család minden tagja megtalálja a számára megfelelő mozgás- és játéklehetőséget.

Az üdülőközpontba érkezők vendéglátásáról több büfé, lángossütő és kürtős kalács, minifánk és koktél árus is gondoskodik.

2014 és 2015 a beruházások éve volt. 3 pályázat keretében került felújításra és bővítésre a Szentesi Üdülőközpont. 2014 augusztusában zárult le az első pályázat, melynek keretében egy fedett 50 méteres sportuszoda került átadásra, ahol heti rendszerességgel kerül megrendezésre hazai illetve nemzetközi vízilabda verseny.

2015 júliusában az Üdülőközpont új létesítményekkel bővült és kialakításra került egy wellness és élményfürdő részleg. Az élményfürdőben különböző élménymedencék kerültek kialakításra, illetve egy gyermekpancsoló és egy pihenő részleg.

A wellness részlegben megtalálható termálmedence, finn szauna, gőzkabin, jégkabin, infrakabin, élményzuhany, csobbanó medence, Kneipp-medence, pihenő, sóbarlang, szolárium, pedikűr-manikűr és masszázs is.

2019 – 2020-ban részben ( 24 – 33. számú házak), illetve teljes (9 – 23. számú házak) felújításra kerültek az üdülőházak. A teljesen felújított ház 3 csillagos minősítést kapott 6 db 2 ágyas és a 9 db 4 ágyas panzióház.

A Szentesi Üdülőközpont kiváló lehetőségeket nyújt minden korosztály számára.

Értékeld! Írj véleményt, tölts fel fotót!

Értékelje a helyet

angry
crying
sleeping
smily
cool
Feltöltés

Javasoljuk, hogy értékelésed legalább 140 karakter hosszúságú legyen.

image

image