Keresés
image

A Szentesi Vendégszeretet Egyesület 2009-ben alakult azzal a céllal, hogy összefogja és együttműködésre ösztönözze a turizmusban érdekelt gazdasági szereplőket helyi és kistérségi szinten is. Az Egyesület számos tevékenységet végez céljai megvalósítása érdekében. A teljesség igénye nélkül ezek a következők:

• Szentes látnivalóinak, valamint kulturális értékeinek megismertetése céljából „Szentesi Körséta” elnevezésű program a helyi lakosság és a városunkba érkező vendégek számára, havi rendszerességgel.

• 2011 húsvét hétfőjén elsőként került megrendezésre az Egyesület szervezésében a Kézműves Ízek Fesztiválja. A nagy sikerű családi fesztivál hagyományteremtő céllal indult útjára, s a jövőben évente megrendezésre kerül.

• Az Üdülő- és Sportközpont strandsétányán a nyári szezonban négy szombat délután az Egyesület és partnerei gasztronómiai, kéziműves és város bemutatóval szórakoztatják a strand látogatóit.

Egyesületünk szolgáltatásaival segíti az Ön pihenését:

• A turisztikában érdekelt vállalkozásokról információ adás /szállás, étkezés, szórakozás, sport/

• Az ide látogató turisták részére -egyéni vagy csoportos – programszervezés, idegenvezetés, angol, német, francia, orosz nyelvű tolmácsolás.

Az egyesület legfőbb célja a szentesi, Szentes környéki turizmus fejlesztésében, működésében való közreműködés, az idegenforgalomban és turisztikában érintett, illetve azzal foglalkozó cégek és vállalkozások összefogása, tevékenységük összehangolása, információkkal való ellátása továbbá a gazdasági jellegű turizmusban rejlő lehetőségek kihasználása oly módon, hogy a településre érkező küldöttségeket, delegációkat, üzleti tárgyaláson résztvevő vendégeket bevonják a városi turizmusba.

Értékeld! Írj véleményt, tölts fel fotót!

Értékelje a helyet

angry
crying
sleeping
smily
cool
Feltöltés

Javasoljuk, hogy értékelésed legalább 140 karakter hosszúságú legyen.

image

image